С радост споделям, че втората ми книга - "В оковите на живота" е готова и скоро ще се публикува. В книгата се разказва за премеждията на трима приятели, които се борят с характерите си, за да могат да оцелеят в живота.

Анотация

Страст, секс и суета се вкопчват в живота на Мануел. Властният му характер не може да бъде пречупен, а сексуалните му експерименти преминават всякакви граници.


Страх, сънища и съдба се оковават в живота на Джордж. Добронамереният му характер не му позволява да помогне на приятелите си, а парализите, които преживява се превръщат в знакови събития.


Стрес, сила и слава се обгръщат в живота на Мариета. Неувереният й характер успява да я превърне в безмилостна кучка, която допуска поредната грешка.


Животите им се приплитат един в друг, а техните познати са едновременно любовници и врагове. Любов, примесена със секс; секс, примесен с власт; власт, примесена с вендета.


Copyright: Peter Dvant, authorСъбуди се рано сутринта. Беше изплашен. Запъти се моментално към всекидневната и проми очите си с вода. Чувстваше се странно. Не можеше да определи какво му е. Последният му спомен беше ужасяващ. Минаха тридесет минути и все още не се беше отърсил от случилото се. За миг се премести в друга реалност. Нямаше усещане за автентичност. Помисли положително и реши, че това е така, заради усещането от преживяното. Щеше да отмине. Ден-два и отново щеше да бъде на себе си. Стресът го абстрахира, имаше среща с най-добрия си приятел.

  - Джордж, добре ли си? - попита Мануел.

  - Не зная. Наистина не зная. - отсече Джордж.

  - Какво се е случило? Изглеждаш разтревожен!

  - Не мога да преценя. Преживях нещо необяснимо. Не зная как да го тълкувам и като какво да го опиша. Накратко мога да го нарека кошмар, макар че не е точният израз. Ще мине. Няколко дни и ще съм изцяло на себе си. А при теб как върви?

  - Чудесно! Снощи правих тройка с две мацки. Уникални са. Нека ти ги покажа. - сподели Мануел, докато ровеше из снимките на телефона си.

*** 

из глава първа от "Оковите на живота" от Питър Двант, автор

2021